Returnerar

Din tillfredsställelse är vad vi strävar efter. Vi erbjuder en omfattande returpolicy till dig. Innan du vill returnera varor, vänligen kontakta oss först för att diskutera problemet du har. Om du av någon anledning är missnöjd med ditt köp, eller om det inte uppfyller dina krav, kan du returnera det till oss, i originalskick och förpackning, inom 30 dagar från det datum du mottog det och vi kommer att utfärda ett utbyte eller full återbetalning för det pris du betalat för varan (minus portokostnader). Om de inte är felaktiga kan vi inte acceptera retur av slitna skor.

Varor måste returneras inom 30 dagar efter mottagandet. Om varor returneras efter denna tid har vi rätt att vägra återbetalning.

I det osannolika fallet att du får en produkt som är defekt, har skadats under transporten, eller inte är den du beställde, kan du returnera den till oss för utbyte eller full återbetalning inom 30 dagar efter att du mottagit den. Under dessa omständigheter kommer vi också att återbetala dig kostnaden för att returnera varan till oss. Om du returnerar en vara till oss för att den är felaktig, återbetalar vi endast dina portokostnader om varan är fel på grund av ett fel från vår sida och inte om produkten är felaktigt beställd av dig själv.

Hur man returnerar en vara

Varor ska returneras i originalförpackning och med alla produktetiketter om de är bifogade.

För att göra det möjligt för oss att behandla din retur mer effektivt kan du meddela oss genom att skicka in en returförfrågan i avsnittet för slutförda beställningar på ditt konto på denna webbplats eller via e-post. Kom ihåg att ange ditt beställningsnummer i formuläret så att vi kan spåra din beställning i systemet. Om en vara returneras utan returformulär kommer vi, om vi kan spåra din beställning i systemet, att kontakta dig via telefon eller e-post för att fastställa orsaken till returen.

Spara fraktbevis när du skickar tillbaka varorna till oss. Detta är för din egen säkerhet ifall varor kommer bort under transporten. Om ett paket försvinner och aldrig når oss är det ditt ansvar att göra anspråk på varan från den kurir som används. Observera att om du inte betalar tillräckligt med porto för paketet och vi måste betala en avgift för att ta emot det, kommer vi att dra av det beloppet plus en administrationsavgift på 10,00 från eventuell återbetalning.

Vår återbetalnings policy

När vi får en produkt returnerad till oss för återbetalning och är nöjda med dess skick och orsaken till returen, kommer vi att behandla en återbetalning för hela beloppet som betalades för varan i samma betalningsform och konto, som ursprungligen användes för köpet. Om du inte har fått din återbetalning inom 14 arbetsdagar efter att vi mottagit din produkt, vänligen kontakta oss.
 • flight
  gratis frakt
 • card_giftcard
  speciellt presentkort
 • credit_card
  Enkel betalning
 • access_time
  30 dagars retur