Om Oss

Välkommen till vår webbutik, multisko.com är en svensk modehandlare online, där du kan njuta av en trevlig shopping. Vi tror med vår uppriktighet och kredit att vi kommer att uppnå det vi vill och vara ditt bästa val för att köpa vår produkt. Hjärtligt välkomna alla kunder som är intresserade av oss att etablera en långsiktig och fruktbar affärsrelation och gå vidare tillsammans med oss.

När du beställer något från multisko.com görs din beställning på en säker anslutning. Detta innebär att all personlig information du anger kommer att krypteras så att den inte kan läsas när den rör sig på Internet. Kryptering används på alla sidor i köpprocessen, vilket gör shoppingen på multisko.com så säker som möjligt.

Vi har några fördelar enligt följande:

1. Vi har en solid tillverkningsfabrik, som kan leverera olika modeller, storlekar och färger på sportskor enligt din begäran.

2. Vi har det perfekta logistiksystemet, som garanterar att alla beställningar levereras till dig i gott skick så snabbt som möjligt.

3. Vi har ett utmärkt kundserviceteam som hjälper dig att lösa de flesta problem du kan stöta på när du.

beenhere
Kvalitet och uppmärksamhet på detaljer

Kvalitet och detaljer är lika viktiga. 100% kvalitetsgaranti. Leverera varor till våra kunder över hela världen med snabbhet och precision.

thumb_up
Bästa servicen

Brinner för exceptionell kundservice: snabb, vänlig och professionell. Alla beställningar ska bekräftas via e-post inom 24 timmar och svara inom 48 timmar. Vår e-post är: service@hxecltd.com

live_help
Säkerhet

Effektivisera köp- och betalningsprocessen vilket gör det så enkelt som möjligt. Kreditkortsinformation bör endast tillhandahållas genom vårt utcheckningsförfarande som använder krypteringsteknik för att tillhandahålla säkra onlinetransaktioner.

settings
Utbudets rikedom

I vår onlinebutik hittar du mer än 1000 modeller av män och kvinnor, många märken som uppskattas av fans av skor (Yeezy, Adidas, Air Jordan, Nike). Upptäck den senaste kollektionen av de främsta varumärkena.

Trendar nu

 • flight
  gratis frakt
 • card_giftcard
  speciellt presentkort
 • credit_card
  Enkel betalning
 • access_time
  30 dagars retur