Vanligt Förekommande Frågor
Senast uppdaterad den 1 september 2021

Det gör vi säkert. Även om alla internationella beställningar kräver en offert för uppskattningar av fraktpriser, kan vi skicka dina varor i stort sett var som helst där det finns en adress. Allt vi behöver för att ge dig en uppskattning av din internationella fraktkostnad är tre uppgifter:

Produkten (eller produkterna) du vill beställa
Den mängd du behöver av varje vara
Den fullständiga adressen du vill skicka till


Om resan utomlands
Vi använder antingen EMS- eller DHL-konto för att skicka internationella beställningar, beroende på vilken kurir som erbjuder den bästa kostnaden och transittiderna. Så snart dina föremål har dekorerats och förpackats är de redo att göra en utlandsresa!

Vid frågor, anmärkningar, tips eller ett nytt uppdrag under din shopping, vänligen meddela mig genom formuläret på kontaktsidan! Vänligen klicka på "kontakta oss" i slutet av sidan.
Eller så kan du skicka ett e-postmeddelande direkt till service@hxecltd.com

Vi har samarbetat med ett antal välrenommerade fraktbolag för de destinationer vi servar, inklusive DHL, EMS och så vidare. Närhelst beställningen skickas skickar vi dig spårnummer så att du kan följa statusen.
1. Gå till logistikwebbplatsen för att kontrollera den senaste leveransinformationen. Eftersom webbinformationen uppdateras långsamt, ibland inte visar informationen, så snälla ha tålamod och vänta på mer några dagar. Tack!

2: Ibland har leveranstiden en viss försening, vänligen kontakta oss för att förlänga tiden för varorna, tack för din förståelse och tålamod som väntar!

Här är länkarna till alla leveransföretag vi använder så att du kan spåra din beställning:

DHL: http://www.dhl.com/en.html
EMS: https://www.11183.com.cn/

Rekommendera: http://www.17track.net/en/

Vi önskar dig en trevlig shoppingupplevelse här. Om du vill ändra informationen i din beställning eller avbryta den, vänligen kontakta vår tjänst med e-post: service@hxecltd.com. Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa dina problem..
Om det finns något behov av byte eller retur, se retur sidan. Vi kommer att göra allt för att göra din shopping så trevlig som möjligt och önskar oss att du när som helst är helt nöjd med kvaliteten på våra produkter. Vi ber om ursäkt för eventuella missnöje med föremålen och vänligen meddela oss om du har några frågor eller funderingar.

I genomsnitt kommer du att behöva vänta 4-10 dagar på frakt och transport. För att göra andra arrangemang, skicka ett meddelande till säljaren och/eller kontrollera spårningsnumret för ytterligare information. Innan din beställning skickas måste vi behandla din beställning och genomgå alla dina artiklar genom dess strikta kvalitetskontrolltester. På grund av detta skiljer sig den totala leveranstiden från enbart leveranstiden.

Total leveranstid = Leveranstid + Bearbetningstid

Behandlingshastigheterna varierar, men det kan ta upp till sju arbetsdagar innan en beställning förpackas och märks av vår fraktavdelning. Vi strävar efter att skicka dina varor så snabbt som möjligt och som ett resultat kan din beställning komma i separata paket. När en beställning skickas kommer kunden att få ett e-postmeddelande med sin spårningsinformation.

Leveranstid Method:
Standardfrakt: Region inklusive Storbritannien Irland, USA, Kanada med 7-10 arbetsdagar.

Frankrike, Spanien, Tyskland, Nederländerna, Ukraina, Japan, Belgien, Danmark, Finland, Irland, Norge, Portugal, Sverige, Schweiz med 7-15 arbetsdagar.

Brasilien, Ryssland, Italien, Argentina, Chile, Mexiko med 20-25 arbetsdagar.

Alla andra länder med 7-25 arbetsdagar.

Behandlingstid

1-3 arbetsdagar (vissa produkter tar 5 arbetsdagar).

 • flight
  gratis frakt
 • card_giftcard
  speciellt presentkort
 • credit_card
  Enkel betalning
 • access_time
  30 dagars retur